Bewerkingsmogelijkheden

Multi Plastics levert zowel halffabrikaten, evt. op maat gezaagd, als bewerkte eindproducten. Of het nu gaat om 1 stuk of grotere series, wij kunnen div. bewerkingen voor u uitvoeren.
Deze bewerkingen zijn zagen, boren, draaien en frezen (conventioneel en CNC), vlakken, lasersnijden, watersnijden, buigen, polijsten, lassen en 3-D printen.
Daarnaast kunnen wij ook assemblagewerkzaamheden voor u uitvoeren.

R

Zagen

Wij leveren plaat- en stafmaterialen op maat gezaagd. Zo kunnen wij rondstaf zagen tot een diameter van 250 mm. Op onze opdeelzaag kunnen wij platen zagen tot een afmeting van 4 x 4 mtr.

R

Draaien

Wij verzorgen zowel conventioneel als CNC gestuurd draaiwerk. Op onze draaibanken kunnen wij producten draaien tot een diameter van 350 mm. Wij kunnen zowel 1 stuk als 1.000 stuks voor u verzorgen.

R

Frezen

Aan de hand van een model of tekening kunnen wij freeswerkzaamheden uitvoeren, zowel conventioneel als CNC gestuurd. Naar gelang het product wordt dit opgespannen via standaardklemmen oftewel via vacuüm. Onze portaalfrezen, met automatische gereedschapswissels, kunnen een afmeting aan tot 4 x 2 mtr. Hierdoor kunnen wij freesopdrachten uitvoeren tussen 1 cm² en 8 m².

R

Vlakken

Wij beschikken over de mogelijkheid om onbewerkte platen, welke enige + tolerantie hebben te vlakken naar uw gewenste dikte. Vlakken is bij ons mogelijk om uit te voeren op onze portaalfrezen of onze vlakbank.

R

Lasersnijden/graveren

Het lasersnijden van PMMA (Plexiglas) danwel het graveren van diverse plaatjes is bij ons mogelijk. Het voordeel van het laseren van PMMA is dat de randen niet meer extra gepolijst hoeven te worden. Wij kunnen zowel enkele stuks als grotere series voor u realiseren op onze laser met een werkgebied van 1,4 x 1 mtr.

R

Warm Buigen

Diverse materialen zoals PMMA, PET-G, PC en PVC kunnen wij voor u buigen op onze buigbank. Deze worden verwarmd middels gloeidraden, waarmee het materiaal plastisch wordt gemaakt op de buignaad, waarna de plaat in de gewenste hoek wordt gebogen.
De max. plaatlengte die wij kunnen buigen bedraagt 1,25 mtr.

R

Polijsten

Wanneer wij PMMA frezen ontstaat aan de zijkanten een matte kant. Naar wens kunnen wij deze kanten middels vlampolijsten weer helder krijgen. Dit geeft een mooi optisch resultaat.

R

3D Printen

Multi Plastics heeft naast de standaard mechanische bewerkingen zoals draaien en frezen de eerste schreden gezet in het 3D printen.
Wij zetten uw idee of ontwerp om in een tastbaar product. Prototyping is hierdoor makkelijker realiseerbaar. Of het nu om 1 stuk gaat of om enkelstuks, Multi Plastics kan u ook hiermee van dienst zijn.

R

Lassen

Wij hebben de mogelijkheden om diverse kunststoffen zoals Polyethyleen, Polypropyleen, PVC en PVDF te lassen. Dit geschiedt middels föhn-, en extrusielassen. Zo kunnen wij lekbakken en andere (kleinere) vloeistoftanks voor u samenstellen.

R

Assemblage

Wij verzorgen tevens het assembleren van verschillende producten tot eindproduct. Denk hierbij o.a. aan het bedrukken van verschillende kunststofsoorten of het geheel of gedeeltelijk assembleren of monteren van losse componenten. In bewerkte onderdelen brengen wij o.a. inserts aan zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Interesse in een van onze producten en/of bewerkingsmogelijkheden?
Wij sturen u binnen 24 uur vrijblijvend een offerte.

Openingstijden

}

Maandag        Dinsdag

08:00 - 17:00      08:00 - 17:00

Woensdag     Donderdag

08:00 - 17:00      08:00 - 17:00

Vrijdag

08:00 - 14:30

Let op! Wij zijn elke dag tussen 12:00 - 13:00 gesloten.

Contact Gegevens

+31(0) 46 71 117 50

verkoop@multiplastics.nl

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR:
Breinderveldweg 12
6365 CM Schinnen